Ski Team Mäenpää

Historia

Kaikki sai alkunsa noin 10 vuotta sitten, kun ryhmä rakennusmiehiä päätti lopettaa tupakoinnin ja ruveta parantamaan kuntoaan. Mäenpää veljesten — Hans, Tomas ja Johan — ensimmäinen tavoite oli juosta maraton alle kolmen tunnin. Tänä päivänä tiimi on kasvanut yhtä nopeasti kuin tavoitteensa, sillä siihen ovat liittyneet myös veljenpojat Viktor ja Hannes sekä Henrik Ekstrand.

Tietoja meistä

SkiTeam Mäenpää on Suomen Hiihtoliittoon kuuluva rekisteröity hiihtoseura. Seuran alla toimii myös kestävyyshiihdon eliittijoukkue, ns. Team Mäenpää, joka osallistuu Visma Ski Classics -kiertueen maratonhiihtoihin sekä Pohjoismaissa että Euroopassa. Tämä toiminta on yksinomaan sponsoritukien varassa.

Kausi 2018-2019

Odotamme tulevalla kaudella voivamme haastaa muut vielä edellistä kauttakin paremmalla joukkueella. Syksyllä joukkueella on vielä harjoitusleirit Livignossa, Mallorcalla ja Ylläksellä ennen kisakauden 30. marraskuuta avaavaa Livignon osakilpailua. Tulevalla kaudella Team Mäenpäähän kuuluvat Ari Luusua, Niko Koskela, Christoffer Lindvall, Hans Mäenpää, Viktor Mäenpää, Hannes Mäenpää , Isac Holmström sekä naishiihtäjä  Evelina Bångman. Ari ja Christoffer edustavat tulevalla kaudella seuraa myös kansallisissa hiihtokilpailuissa, mm. SM-hiihdoissa ja Suomen Cupissa. Seuraa kautemme kuulumisia Facebookissa tai Instagramissa.

Pääsponsori

Ski team Mäenpää on suomalainen kestävyyshiihtojoukkue, joka osallistuu Visma Ski Classics -sarjaan kaudella 2018–2019. Joukkueen pääsponsori on rakennusyhtiö Mäenpää Byggnads Ab, jonka omistavat veljekset Mats ja Kim Mäenpää. Pietarsaarelaisen Mäenpää Byggnads Ab:n liikevaihto on noin 30 miljoonaa euroa. Yhteistyön tavoite on kasvattaa kiinnostusta kestävyyshiihtoon Suomessa ja pitkällä tähtäimellä rakentaa vahva ja kilpailukykyinen kestävyyshiihtojoukkue.