Ski Team Mäenpää

Historia

Kaikki sai alkunsa noin 10 vuotta sitten kun ryhmä rakennusmiehiä päätti lopettaa tupakoinnin ja ruveta parantamaan kuntoaan. Veljeksien Mäenpää: Hans, Tomas ja Johan ensimmäinen tavoite oli juosta marathon alle kolmen tunnin. Tänä päivänä tiimi on kasvanut yhtä nopeasti kuin tavoitteet, veljenpojat Viktor ja Hannes sekä Henrik Ekstrand on liittynyt tiimiin.

Yleistä

Maastohiihto ja erityisesti kestävyys-kilpailut vetää eniten puoleensa. Vuoden kohokohta Vasaloppetsäilyy samana vuodesta toiseen. 30 vuotiaana treenaamaan aloittaneen Hans, joka tekee täysipäiväisesti rakennushommia on viime vuosina taistellut suomalaisten kärkisijoista.

Kausi 2016-2017

Kausi 2016-2017 Skiteam mäenpää ottaa ison askeleen eteenpäin ja osallistuu yhdistyksenä Visma Ski Classics touriin. Tällöin ainakin Ari Luusua, Christoffer Lindvall, Hans, Hannes ja Viktor Mäenpää saavat kestävyyden huippueliitin vastaansa. Odotamme innolla kautta jolloin tulemme yhdistyksenä pääsemään vielä lähemmäksi parhaimpia. Seuraa matkaamme Blogissa, Facebookissa tai Instagramissa.

Pääsponsori

Ski team Mäenpää on suomalainen kestävyyshiihtojoukkue, joka osallistuu Visma Ski Classics -sarjaan kaudella 2016–2017. Joukkueen pääsponsori on rakennusyhtiö Mäenpää Byggnads Ab, jonka omistavat veljekset Mats ja Kim Mäenpää. Pietarsaarelaisen Mäenpää Byggnads Ab:n liikevaihto on noin 30 miljoonaa euroa. Yhteistyön tavoite on kasvattaa kiinnostusta kestävyyshiihtoon Suomessa ja pitkällä tähtäimellä rakentaa vahva ja kilpailukykyinen kestävyyshiihtojoukkue.