Ski Team Mäenpää

Tietoja meistä

SkiTeam Mäenpää on Suomen Hiihtoliittoon kuuluva rekisteröity hiihtoseura perustettu 2015. Seuran alla toimii myös kestävyyshiihdon eliittijoukkue, ns. Team Mäenpää, joka osallistuu Visma Ski Classics -kiertueen maratonhiihtoihin sekä Pohjoismaissa että Euroopassa. Tämä toiminta on yksinomaan sponsoritukien varassa.

Kausi 2022-2023

Odotamme tulevalla kaudella voivamme haastaa muut vielä edellistä kauttakin paremmalla joukkueella. Syksyllä joukkueella on vielä harjoitusleirit Livignossa, Mallorcalla ja Idre Fjällissä ennen kisakauden 9-10 joulukuuta avaavaa Bad Gastein osakilpailua. Tulevalla kaudella Team Mäenpäähän kuuluvat  Viktor Mäenpää, Hannes Mäenpää, Robin Mäenpää ja Christoffer Lindvall. Tiimin naishiihtäjät ovat Amanda Nyfors  ja Sandra Jordman. Seuraa kautemme kuulumisia Facebookissa tai Instagramissa.

Mikäli kiinnostaa ota yhteyttä:

skiteam.maenpaa@gmail.com

Pääsponsorit

Ski team Mäenpää on suomalainen kestävyyshiihtojoukkue, joka osallistuu Visma Ski Classics -sarjaan kaudella 2021–2022. Joukkueen pääsponsori on GRK Infra Oy ja NCE Oy. Muut tärkeät sponsorikumppanit ovat Idre Fjäll ja MKM Solutions Oy.  Yhteistyön tavoite on kasvattaa kiinnostusta kestävyyshiihtoon Suomessa ja pitkällä tähtäimellä rakentaa vahva ja kilpailukykyinen kestävyyshiihtojoukkue.