Luusua ja Lindvall Ski Team Mäenpään riveihin

 

Suomen maastohiihdon sprinttimaajoukkueeseen kuuluva Ari Luusua, vaihtaa seuraa. Viime talvena Ounasvaaran Hiihtoseuraa edustanut Luusua siirtyy Ski Team Mäenpään riveihin.

Ounasvaaran koen kasvattajaseurakseni ja seura onkin ollut yksi merkittävin resurssien luoja urallani. Seura on tukenut ja antanut monen vuoden ajan hyvin paljon, suuret kiitokset siitä.

Luusua edusti jo viime kaudella Ski Team Mäenpäätä pitkien matkojen kilpailuissa Visma Ski Classics sarjassa.

Siirtyminen kokonaan Ski Team Mäenpäähän tuntuu luonnolliselta askeleelta eteenpäin ja on juuri minun näköinen hyppy uuteen. Tulevan talven henkilökohtainen tavoite on olympialaisissa, mutta tällä siirrolla luodaan jo tulevaa. Otan mielelläni haasteen vastaan ja yritän auttaa seuraa seuraavalle tasolle, Luusua arvioi.

Ski Team Mäenpään joukkueenjohtaja Kim Mäenpää on luonnollisesti tyytyväinen uuteen vahvistukseen.

Pääsimme nopeasti sopimukseen, joka miellytti molempia osapuolia. Ari tuo monipuolisuudellaan meille näkyvyyttä ja laajuutta kilpailuihin, koska pystyy hiihtämään niin sprinttejä, normaalimatkoja kuin pitkiä matkojakin.

Hänestä tulee myös kannustava hiihtäjä muille koko joukkueessa.

Christoffer Lindvall If Minkeniltä on toinen vahvistus joka liittyy seuraan. Hän on nuori ja lahjakas hiihtäjä joilla on suuria mahdollisuuksia olla muutaman vuoden päästä Visma Ski classicsin kärkitaistelussa. Hänen kolmas sijansa Nordenskjöldloppetissa todisti sen.

Niko Koskela mukana Team Mäenpään joukkueessa Visma ski classicsiin.

Tänä vuonna seuran pitkänmatkan joukkue menee Team Mäenpään nimellä. Joukkueen tavoite on tulevana kautena olla yksi kymmenen parhaan joukossa koko Visma ski classics kokonais-cupissa. Osakkeet paranevat huomattavasti kun voimme tuoda esille uuden joukkue hiihtäjän Niko Koskelan. Niko oli paras suomalainen Ylläs/Levi 2017 loppukilpailussa.

Team Mäenpää Visma ski classicsissa 2017-2018 edustavat Ari Luusua, Christoffer Lindvall, Niko Koskela, Hans Mäenpää, Viktor Mäenpää, Hannes Mäenpää ja joukkeen ainoa naishiihtäjä Terhi Pollari.

Visma Ski classicsin tulevana kautena haluamme mielellämme haastaa vielä enemmän itseämme ja muita joukkueita jos kaikki pysyy terveinä. Sekä olemme tosi tyytyväisiä joukkueen kokoonpanosta tällä hetkellä.

Seuraavat pitkien matkojen kilpailut ovat kalenterissamme :

    1. 26.11         11 km          Prolog Pontresina
    2. 2.12          35 km            Sgambeda, Livigno
    3. 13.1          65 km            Kaiser Maximillian
    4. 28.1          70 km            Marcialonga
    5. 3.2            50 km            Toblach
    6. 4.3            90 km            Vasaloppet
    7. 25.3          220 km         Nordensköldloppet
    8. 14.4          67 km            Ylläs-Levi

Seuraa meitä Facebookissa/Instagrammissa

 Hiihtoterveisin

Kim Mäenpää

Puheenjohtaja

 

Comments