Ski Team Mäenpää

Om oss

SkiTeam Mäenpää är en registrerad skidförening grundad 2015 som hör under Finlands skidförbund. Föreningen driver också ett elit långloppsteam s.k Team Mäenpää som deltar i visma ski classics långloppscup både i Europa och de nordiska länderna. Denna verksamhet drivs enbart av sponsorintäkter.

 

Säsongen 2022-2023

Vi ser fram emot kommande säsong med att kunna utmana andra med ett ännu bättre team än säsongen 2021-22. Teamet har ännu träningsläger under hösten i Livigno, Mallorca och Idre Fjäll förrän tävlingssäsongen inleds med tempo loppet i Bad Gastein den 9-10:e december. Team Mäenpää består kommande säsong av  Viktor Mäenpää, Hannes Mäenpää, Robin Mäenpää och Christoffer Lindvall. Våra damåkare är Amanda Nyfors och Sandra Jordman. Vi söker aktivt skidtalanger över alla språkgränser som vill satsa fullt ut på långlopp. Följ med oss under säsongen på Facebook och Instagram.

Är du intresserad så ta kontakt:

skiteam.maenpaa@gmail.com

 

Huvudsponsor

Ski team Mäenpää är ett finskt långloppsteam som också säsongen 2022-2023 deltar i Ski Classics. Huvudsponsorn är GRK Infra  Ab och NCE Ab. Övriga viktiga sponsorer är Idre Fjäll och MKM Solutions Ab.  Målet är att öka intresset för långlopp i Finland och långsiktigt bygga ett starkt konkurrenskraftigt långloppsteam.